RIZIV-nummer: 5/10281/36/527

Lore Daelman

Manuele kinesitherapeut

In juni 2021 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut musculoskeletale revalidatie (sport en algemene kinesitherapie). Intussen heb ik een extra master pediatrische kinesitherapie afgewerkt. Als aanvulling bij de klassieke revalidatietechnieken voor volwassenen volg ik momenteel ook het postgraduaat manuele therapie.

Oorspronkelijk was ik vooral geïnteresseerd in de musculoskeletale revalidatie. Het was pas toen ik op stage in het ASZ te Aalst af en toe naar de afdeling pediatrie mocht, dat ik mijn liefde voor het werken met kinderen herontdekte. Als ik naar de kinderen mocht, kwam ik extra blij thuis. Ze verbaasden me keer op keer.

Met de inzichten en de brede kijk die ik kreeg binnen al deze disciplines, hoop ik als jonge kinesitherapeut de ideale combinatie van therapieën aan te bieden die zorgen voor een vlot herstel en revalidatie van kinderen én volwassenen. Dit lijkt mij de ideale combinatie.

Ik ben sinds jaren actief in het jeugdwerk en kan me helemaal inleven in de leefwereld van kinderen. Gevolg is dat ik ook in het geven van therapie creatief ben. Ik sport graag. Ik heb meermaals de 20 km van Brussel gelopen en ik kan me helemaal afreageren tijdens mijn verdedigingssport. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik speel piano en toneel.

Specialisaties

Sportkinesitherapie, manuele therapie, musculoskeletale aandoeningen bij kinderen, ontwikkelingsstimulatie, psychomotoriek, ademhalingskinesitherapie

Maak een afspraak bij één van onze kinesisten

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak bij onze podoloog

Via de afsprakentool kan je onmiddelijk een afspraak boeken bij onze podoloog.