Wij geven kinderen de kracht om te dromen want als ze de kracht hebben om te dromen dan hebben ze de kracht om hun dromen waar te maken.

Therapie voor kinderen

Een traject op maat van jouw kind

We nemen kinderen tijdens de therapie mee op een persoonlijke reis waarin ze kunnen exploreren.

We trekken richting de grenzen van hun eigen kunnen en verleggen deze. Via overleg met alle betrokken partijen zoeken we wat jouw kind zelf wil kunnen en komen we tot een persoonlijk traject waarbij jouw kind zich goed in zijn vel voelt.

 

Spelenderwijs groeien

Van leren springen en fietsen over schrijven en typen tot evenwichtsoefeningen en kracht, jouw kind zal bij ons op eigen tempo groeien. Naast de binnenruimte hebben we geïnvesteerd in een therapietuin waar we met de kinderen aan de slag gaan met o.a. een klimmuur, evenwichtsbalken, een trampoline en een moestuintje.

Een hart voor kinderen

Binnen onze praktijk willen wij kinderen zo goed mogelijk begeleiden zodat ze zich fysiek en mentaal goed in hun vel voelen. Ons hart voor kinderen eindigt niet na de therapie, daarom is de vzw Fielgoed opgericht.

Fielgoed vzw organiseert kampen voor kinderen met een milde motorische beperking. Kinderen zien openbloeien en groeien wanneer ze spelend bijleren, ontdekken en dromen nastreven, is onze mooiste drijfveer.

Op zoek naar een kinesist voor jouw kind?

Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen hoe wij jouw kind het best kunnen helpen.